Pim Reedijk - Drums

Pim (1950) is als tiener begonnen op klassiek akoestische gitaar, kwam van daar uit in 1968 als gitarist bij “The Lightnings” in Dordrecht terecht. Na
enkele jaren gestopt, daarna 25 jaar alleen maar muziek geluisterd, niet meer actief als muzikant bezig geweest. Hij kon wel wat drummen, een collega wat zingen, dat was genoeg om “The Blue Moon Rockers” op te richten. Een slaggitarist was niet aan te komen , een drummer wel, dus vanaf toen is Pim weer gitaar gaan spelen. Door drukke werkzaamheden afscheid moeten nemen van deze band.


Daarna met wat vrienden “Boozin’ bunch” opgericht, en daarnaast, voor de wat stevige Rock& Roll, “The Small Town Rats” in het leven geroepen. In beide bands speelde hij zes jaar lang slaggitaar, met veel plezier. Tussentijds hier en daar wat ingevallen, en zo met een vriend “Rocking Clockwise” opgericht.
Omdat hij drummen wel miste heeft hij met de laatste zanger van “Clockwise” een nieuwe band, “Rocking Johnny and the Goodfellows” opgericht, waar hij weer de sticks hanteerde, inmiddels is dat ook weer verleden tijd.


Begin 2013 heeft hij, samen met Fred en Ad, een doorstart gemaakt richting een ouderwetse R&R-band, die de naam “The Rocking Sixties” heeft gekregen. Naast de swingende R&R uit de 50- en 60-er jaren is het een band met een breed repertoire, waarin hij weer met veel genoegen gitaar speelde. Vanwege het onverwachts overlijden van onze zanger/drummer Tonny heeft Pim het drummen weer opgepakt.