John van Engelen - Zanger

Mijn naam is John. Ik was 10 jaar oud toen stond ik al te zingen op school en thuis op mijn kamertje voor mijn slaapkamer raam met mijn soundmixer. 

Toen ik 16 werd begon ik als zanger in een schoolbandje. Na twee jaar starten ik een band The Rocking Devils op, daar heb ik 9 jaar bij gezeten en na die 9 jaar weer verder met een ander band.

De band Orkest Balans top 40 muziek daar heb ik 10 jaar bij gezeten maar ik kwam er al snel achter dat Rock and Roll mijn passie was en is al die jaren zo gebleven.


Toen kwam ik Pim Reedijk tegen, en werd ik zanger bij de band Rocking Johnny and the Good Fellows daar hebben we samen een jaar of 6 muziek gemaakt. Daarna heb ik bij Rocking Johnny and the Red Angels 4 jaar gezongen. 

Na ruim 2 jaar niets gedaan te hebben met muziek, belde Pim Reedijk mij op of ik zin had om bij hun mee te doen als zanger bij de Rocking Sixties , nou ik heb er weer zin in om muziek te maken met o.a. nummers van Elvis, Roy Orbison, Cliff Richard, Eagels enz .
Dit is mijn levens verhaal qua muziek. Ik ben nu 58 jaar oud en heel veel zin om als zanger aan te sluiten bij de Rocking Sixties band.


Met een muzikale groet,
Rocking Johnny