Hans van der Linden - Slaggitaar & backing vocals

Hans (1954 uit Weert), is begin jaren 70 begonnen met gitaar spelen. Met enkele jeugdvrienden werden er diverse amateurbandjes opgericht en weer opgedoekt. Veel meer dan optreden “tussen de schuifdeuren” is het dan ook niet geworden.


Door gezin en werk werden de muzikale activiteiten midden jaren 80 aan de kant gezet. Het duurde tot in 2016 (na het stoppen met werken) dat er weer serieus nagedacht werd over het weer gaan spelen in een bandje.


Na niet al te lang zoeken vond hij zijn draai als ritme gitarist bij Countryband “J.T. & The Spurs “ (heten nu “Roadhouse”). Na dit met plezier 3 jaar gedaan te hebben werd het tijd om weer eens verder te kijken.


Een uitnodiging bij The Rocking Sixties voor een auditie in juni van dit jaar ging niet door omdat ze al een ander gevonden hadden…. Na een maandje kwam er onverwacht een bericht van Pim: “of ik nog interesse had om eens auditie te komen doen”….
Van het een kwam het ander en hij speelt nu sinds begin augustus met veel plezier mee en hoopt dit nog lange tijd te kunnen doen.